1. Scopul prezentei politici de confidențialitate
 2. Cine suntem și cu ce ne ocupăm? 
 3. Cum ne puteți contacta? 
 4. Ce date cu caracter personal colectăm și cum le utilizăm?
  4.1 Aducerea la îndeplinire a produselor și serviciilor 
  4.2 Servicii pentru clienți
  4.3 Concursuri, premii oferite prin tragere la sorți și alte promoții 
  4.4 Feedback-ul dvs. despre produsele și serviciile noastre
  4.5 Cunoașterea și înțelegerea clienților
  4.6 Administrarea afacerii și respectarea legislației
  4.7 Sănătate și siguranță 
  4.8 Alte scopuri
 5. Cum vă obținem consimțământul? 
 6. Modul în care utilizăm cookie-urile și alte tehnologii similare 
 7. Cui distribuim datele dvs. cu caracter personal? 
 8. Transferuri ale datelor dvs. cu caracter personal în străinătate
 9. Linkuri și servicii ale terțelor părți
 10. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal? 
 11. Confidențialitatea și securitatea datelor dvs. cu caracter personal 
 12. Cum puteți avea acces la datele dvs. cu caracter personal și celelalte drepturi ale dvs. 
 13. Modificări aduse acestei politici de confidențialitate.

 

Asigurăm confidențialitatea datelor personale ale fiecărei persoane care vizitează sau care se înregistrează pe site-ul www.cinemabucuresti.ro („Site-ul”) și care utilizează serviciile pe care le punem la dispoziție pe Site, în cinematografele noastre și prin intermediul gamei de servicii oferite clienților („Serviciile”) și ne asumăm responsabilitatea de a asigura o experiență online sigură.

 1. SCOPUL ACESTEI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE

Această politică de confidențialitate („Politica de Confidențialitate”) explică abordarea noastră în ceea ce privește datele cu caracter personal pe care le putem colecta de la dvs. sau pe care le-am obținut despre dvs. de la o terță parte, inclusiv de la cineva care a achiziționat un cadou pentru dvs., și scopurile pentru care și temeiurile în baza cărora prelucrăm datele dvs. cu caracter personal. Mai mult decât atât, această Politică de Confidențialitate stabilește care sunt drepturile dvs. în legătură cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Această Politică de Confidențialitate vă informează despre natura datelor cu caracter personal prelucrate de către noi despre dvs. și despre modul în care dvs. puteți solicita ștergerea, actualizarea, transferul acestora și/sau cum puteți solicita să vi se ofere acces la aceste date. Această Politică de Confidențialitate este destinată să vă ajute în luarea deciziilor în cunoștință de cauză atunci când utilizați Site-ul și Serviciile noastre. Vă rugăm să acordați timp pentru a citi și înțelege această Politică de Confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că aceasta trebuie citită ținând cont și de Regulamentele noastre privind Serviciile. Vă rugăm să rețineți că această Politică de Confidențialitate se aplică doar utilizării datelor dvs. cu caracter personal obținute de către noi, nu se aplică datelor dvs. cu caracter personal colectate pe parcursul comunicărilor pe care le-ați purtat cu terțe părți. Această Politică de Confidențialitate se poate modifica din când în când, așa că vă rugăm să o verificați în mod regulat. Vă rugăm să consultați secțiunea Modificările aduse acestei Politici de Confidențialitate de mai jos pentru mai multe detalii.

 1. CINE SUNTEM ȘI CU CE NE OCUPĂM?

Site-ul și Serviciile noastre sunt operate de Cinematograful „București”. Cinema „București” este operatorul de date responsabil pentru datele dvs. cu caracter personal obținute în legătură cu furnizarea Site-ului și Serviciilor noastre. Cinema „București” este o instituție publică având sediul social în Pitești, strada Calea București nr. 2.

 1. CUM NE PUTEȚI CONTACTA?

Dacă aveți orice fel de întrebări legate de această Politică de Confidențialitate sau dacă doriți  să vă exercitați drepturile prevăzute în această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați în următoarele moduri:

 • prin trimiterea unui e-mail la jeandumitrascu@yahoo.com; sau
 • prin poștă: Cinema „București”, str. Calea București nr. 2, Pitești.
 1. CE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTĂM ȘI CUM LE UTILIZĂM? 

Obținem datele dvs. cu caracter personal din următoarele surse:

 • în mod direct de la dvs., fie personal (la cinematografele noastre sau în alt mod), fie prin intermediul Site-ului nostru, fie de pe paginile noastre de socializare sau atunci când ne contactați personal sau cineva ne contactează în numele dvs.;
 • prin intermediul tehnologiilor automate, cum ar fi CCTV sau alte sisteme de înregistrare, cookie-urilor, jurnalelor de logare și altor tehnologii similare;
 • de la companiile din cadrului grupului nostru sau de la terții furnizori de servicii în cadrul furnizării de către aceștia a serviciilor lor către noi pentru utilizarea de către dvs. a Site-ului nostru și a Serviciilor; Vă rugăm să consultați secțiunea 7 „Cui distribuim datele dvs. cu caracter personal?”pentru a afla mai multe despre acest grup de companii și despre terții furnizori de servicii;
 • de la furnizorii de platforme de rețele de socializare, cum ar fi Facebook – acolo unde distribuiți conținutul nostru prin intermediul rețelelor de socializare, prin apăsarea butonului de „îmi place” pe Facebook;
 • prin alte mijloace așa cum se arată mai jos la această secțiune 4 „Ce Date cu Caracter Personal colectăm și cum le utilizăm? ”

Scopul nostru principal atunci când colectăm date cu caracter personal despre dvs. este: (i) să verificăm identitatea și vârsta dvs.; (ii) să vă oferim Serviciile noastre și să ne ocupăm de solicitările pe care le formulați pe Site sau în cinematografele noastre; (iii) să ne ajutați să ne îmbunătățim produsele și serviciile, să dezvoltăm și să comercializăm produse și servicii noi; (iv) să investigăm sau să soluționăm plângeri sau conflicte; (v) să ne conformăm legislației aplicabile, unui ordin judecătoresc, unei alte proceduri judiciare sau cerințelor unei autorități de reglementare; (vi) să punem în aplicare contractele pe care le-am încheiat cu dvs.; (vii) să  protejăm drepturile, proprietatea și siguranța noastră, dar și a unor terțe părți, inclusiv ale altor clienți sau utilizatori ai Site-ului și ai cinematografelor noastre; (viii) să vă oferim asistență în ceea ce privește furnizarea Serviciilor noastre; și (ix) să le utilizăm în cazurile în care acest lucru este impus sau permis de lege.

În mod particular, utilizăm datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

4.1 Aducerea la îndeplinire a produselor și serviciilor

Colectăm și păstrăm datele cu caracter personal pe care dvs. în mod voluntar ni le-ați transmis în timpul utilizării de către dvs. a Site-ului și/sau a Serviciilor noastre. Utilizăm detaliile de contact și de plată care ne-au fost transmise pentru a furniza produsele și serviciile care au fost comandate de pe Site-ul nostru sau în cinematograf. Vom folosi informațiile de contact pentru a vă transmite comunicări privind serviciile în legătură cu aceste comenzi. Aceasta include achiziționarea de servicii și produse, participarea dvs. la evenimente organizate de noi sau de partenerii noștri terți, rezervările dvs. de grup, închirierea cinematografului nostru pentru propriile dvs. evenimente și operarea de retururi și restituiri. De exemplu: rezervarea de bilete. Dacă doriți să rezervați bilete prin intermediul Site-ului nostru, ne vor fi necesare prenumele, numele de familie, adresa de e-mail și numărul de telefon mobil. Utilizăm aceste informații pentru a procesa și executa comenzile dvs. și pentru a vă transmite e-mailuri legate de rezervare sau achiziție.

Care este baza noastră legală?
Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile care rezultă din orice contract încheiat cu dvs., cum ar fi contractul încheiat pentru achiziționarea biletului.

4.2 Servicii oferite clienților


Site-ul și cinematografele noastre folosesc diferite interfețe pentru utilizatori pentru a vă permite să solicitați informații despre produsele și serviciile noastre: acestea includ formulare de cereri electronice, adrese de e-mail dedicate, paginile noastre de socializare și pentru adresare întrebări personalului cinematografului personal sau prin telefon. Informațiile de contact pot fi solicitate în fiecare caz, împreună cu alte informații personale relevante pentru cererea dvs. privind serviciile pentru clienți. Aceste informații sunt utilizate pentru a ne permite să răspundem solicitărilor dvs.

Care este baza noastră legală?
Este în interesul nostru legitim să vă folosim datele cu caracter personal astfel încât să vă asiguram cel mai bun serviciu de relații cu clienții.

4.3 Concursuri, premii acordate prin tragere la sorți și alte evenimente și promoții


Din când în când, este posibil să organizăm pe Site-ul nostru, pe conturile noastre de socializare și/sau în cinematograful nostru trageri la sorți pentru oferirea de premii, concursuri cu premii și alte promoții. Putem, de asemenea, să organizăm evenimente și în alte locații. În scopul organizării unor astfel de promoții și evenimente, este posibil să vă prelucrăm numele, datele de contact (inclusiv adresa de e-mail, adresa poștală și/sau numărul de telefon), modul în care utilizați rețelele de socializare (dacă este relevant) și orice alte date cu caracter personal oferite în mod voluntar de dvs. la momentul înscrierii la promoție. Pentru anumite concursuri și evenimente, este posibil să prelucrăm și să publicăm imagini, înregistrări video sau înregistrări audio pe care ni le-ați oferit în mod voluntar.

Care este baza noastră legală?
Este necesar să folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile izvorând din orice contract încheiat cu dvs. (de exemplu, termenii și condițiile aplicabili promoției) sau este în interesul nostru legitim să vă folosim datele cu caracter personal pentru a vă permite să participați la orice tragere la sorți în vederea oferirii de premii, concursuri de premii și alte promoții. Vom folosi doar fotografiile cu dvs. de la evenimentele pentru care v-ați exprimat consimțământul.

4.4 Feedbackul dvs. despre produsele și serviciile noastre


Din când în când, vă vom contacta pentru a vă invita să oferiți feedback privind produsele și serviciile noastre prin realizarea de sondaje online sau în cinematografe. Folosim aceste informații pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite de personalul nostru și în cinematografele noastre. De asemenea, folosim feedbackul oferit de dvs. pentru a monitoriza calitatea produselor și a serviciilor noastre, pentru a ne dezvolta afacerea și pentru a ne ajuta la alegerea viitoarelor linii de produse și servicii.

Care este baza noastră legală?
Este în interesul legitim al afacerii noastre să folosim informațiile pe care ni le furnizați în feedbackul dvs. pentru scopurile descrise mai sus.

4.5 Cunoașterea și înțelegerea clienților


Analizăm datele dvs. de contact și alte informații furnizate de dvs. pe parcursul utilizării Site-urilor și a Serviciilor noastre, inclusiv data dvs. de naștere, împreună cu alte date cu caracter personal pe care le colectăm sau le observăm despre dvs. prin prisma interacțiunilor dvs. cu Site-urile noastre, a comunicărilor purtate între noi și dvs. prin e-mail și/sau a produselor și serviciilor noastre din cinematografe, cum ar fi produsele și serviciile pe care le-ați cumpărat sau pe care le-ați vizualizat.

În cazul în care v-ați exprimat consimțământul (în situațiile cerute de lege), folosim cookie-uri, jurnale de logare și alte tehnologii pentru a colecta informații personale de pe hardware-ul și software-ul computerului pe care îl utilizați pentru a accesa Site-ul nostru sau de pe telefonul dvs. mobil. Acest lucru include următoarele:

 • o adresă IP de monitorizare a traficului și volumului de pe Site;
 • informații privind interesele dvs. personale și profesionale, poziționarea geografică, obiceiurile de cumpărături, experiențele cu produsele noastre și preferințele privind modul cum urmează a fi contactat.

Paginile web și e-mailurile noastre conțin „cookie-uri”. Vă rugăm să consultați Politica de Cookie-urilor  pentru mai multe informații.

Care este baza legală?
În cazul în care datele dvs. cu caracter personal sunt complet anonimizate, nu avem nevoie de o bază legală pentru a le utiliza deoarece aceste date nu vor mai constitui date cu caracter personal în sensul legislației privind protecția datelor. Cu toate acestea, colectarea și utilizarea de către noi a acestor informații personalizate anonimizate pot face obiectul altor legi care impun exprimarea consimțământului de către dumneavoastră. Vă rugăm să consultați Politica  Cookie-urilor pentru mai multe detalii detalii. În cazul în care datele dvs. cu caracter personal nu sunt anonimizate, este în interesul nostru legitim să vă folosim datele dvs. cu caracter personal de așa manieră încât să ne asigurăm că oferim cele mai bune produse și servicii pentru dvs. și clienții noștri.

4.6 Administrarea afacerii și respectarea legislației


Noi utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru următoarele scopuri legate de administrarea afacerii și respectarea legislației:

 • pentru a ne îndeplini obligațiile legale;
 • pentru a ne proteja afacerea de fraudă și alte activități ilegale
 • pentru a ne exercita drepturile sau a ne îndeplini obligațiile noastre legale;
 • pentru a proteja drepturile terților;

Care este baza noastră legală?
În cazul în care folosim datele dvs. cu caracter personal în legătură cu o tranzacție, exercitarea drepturile noastre sau protejarea drepturilor terțelor părți, avem un interes legitim să facem asta. Pentru toate celelalte scopuri descrise în această secțiune, este obligația noastră legală să folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a ne conforma unor obligații legale care ni se impun, cum ar fi o hotărâre judecătorească.

4.8 Sănătate și Siguranță


Putem folosi datele dvs. cu caracter personal care sunt obținute în scopuri legate de sănătate și siguranță, incluzând orice raport de accident sau jurnal de reclamații cu privire la un accident sau incident care a avut loc în cinematograful nostru. Având în vedere că acestea ar putea fi date referitoare la sănătatea dvs., ele ar putea să se încadreze în categoriile speciale de date astfel cum sunt acestea definite de legislația relevantă privind protecția datelor, fiind incluse aici datele cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, credințele religioase și datele referitoare la sănătate (precum și altele). De asemenea, putem utiliza aceste informații pentru a stabili, a exercita sau a apăra orice reclamație în legătură cu accidentul sau incidentul, inclusiv distribuirea acestor informații cu societățile de asigurări.

Care este baza noastră legală?
În cazul în care folosim datele dvs. cu caracter personal în legătură cu un accident sau un incident așa cum sunt acestea descrise mai sus, este în interesul nostru legitim să facem acest lucru și să ne conformăm obligațiilor legale. Când această prelucrare include utilizarea unor categorii speciale de date, acest lucru este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile și pentru a ne exercita drepturile specifice prevăzute de legislația relevantă privind protecția socială, în care se poate include și legislația privind răspunderea în materie de sănătate și siguranță și/sau răspunderea ocupantului. În plus, în cazul în care prelucrăm categorii speciale de date pentru a stabili, a exercita sau a apăra orice revendicare legală, facem acest lucru pentru că este necesar să prelucrăm în aceste scopuri.

4.9 Alte scopuri


Orice alte scopuri pentru care dorim să folosim datele dvs. cu caracter personal, scopuri care nu sunt enumerate mai sus, sau orice alte modificări semnificative pe care le aducem scopurilor deja existente vă vor fi notificate utilizând datele dvs. de contact. În mod alternativ, este posibil să vă furnizăm informații despre noul scop sau despre scopul modificat și despre temeiul juridic al prelucrării în acel scop la momentul colectării datelor dvs. cu caracter personal…

 1. CUM VĂ OBȚINEM CONSIMȚĂMÂNTUL?

În cazul în care pentru a putea utiliza datele dvs. cu caracter personal este necesar consimțământul dvs., vă puteți oferi acest consimțământ:

 • la momentul colectării datelor dvs. cu caracter personal urmând instrucțiunile oferite; sau
 • informându-ne prin e-mail, poștă sau telefon utilizând datele de contact prevăzute în această Politică de Confidențialitate. 

Consimțământul ca temei legal este avut în vedere de către noi doar în legătură cu prelucrarea care este în întregime voluntară – consimțământul nu este avut în vedere pentru prelucrarea care este necesară sau obligatorie în orice mod.
Puteți în orice moment să vă retrageți consimțământul pe care vi l-ați exprimat în privința prelucrării datelor dvs. cu caracter personal. Vă rugăm să consultați secțiunea de mai jos „Cum puteți avea acces la datele dvs. și care sunt drepturile dvs.” pentru mai multe detalii. Vă rugăm să rețineți că, chiar dacă vă retrageți consimțământul oferit pentru prelucrarea datelor dvs. într-un anumit scop, ne putem baza în continuare pe alte temeiuri pentru a prelucra datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri.

 1. UTILIZAREA DE COOKIE-URI ȘI A ALTOR TEHNOLOGII SIMILARE 

Site-ul nostru utilizează anumite cookie-uri, jurnale de logări și alte tehnologii pe care trebuie să le cunoașteți. Vă rugăm să consultați „Politica de Cookie-uri” pentru a afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim și cum să gestionați și să ștergeți aceste cookie-uri.

 1. CUI DISTRIBUIM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

Este posibil să distribuim datele dvs. cu caracter personal în scopurile descrise la secțiunea 4 a acestei Politici de Confidențialitate după cum urmează:

 • intern cu angajații noștri;
 • extern cu terții furnizori de servicii.

Categoriile de terți furnizori de servicii către care noi distribuim datele dvs. cu caracter personal sunt:

 • furnizori de sisteme de bilete;
 • furnizorii care găzduiesc, furnizează, gestionează, întrețin sau administrează anumite aspecte ale site-urilor noastre web, precum și facilitățile de servicii pentru clienți
 • furnizori de chestionare și analize asupra clienților;
 • terțe părți care găzduiesc evenimentele noastre;
 1. LINKURI ȘI SERVICII ALE TERȚELOR PĂRȚI 

Site-ul nostru conține linkuri către site-uri web și servicii ale unor terțe părți, inclusiv cele ale partenerilor noștri terți. Vă rugăm să rețineți că atunci când utilizați un link pentru a naviga de pe Site-ul nostru către un alt site web sau dacă solicitați un serviciu de la o terță parte, această Politică de Confidențialitate nu se mai aplică. Navigarea și interacțiunea dvs. pe orice alte site-uri web sau relațiile dvs. cu orice alt terț furnizor de servicii, fac obiectul regulilor și politicilor proprii ale acelui site web sau ale terțului furnizor de servicii. Nu monitorizăm, controlăm sau susținem practicile de confidențialitate ale niciunui terț. Vă încurajăm să vă familiarizați cu practicile de confidențialitate ale fiecărui site web pe care îl vizitați sau cele ale terțului furnizor de servicii cu care colaborați și să îi contactați dacă aveți întrebări cu privire la politicile și practicile lor de confidențialitate. Această Politică de Confidențialitate se aplică doar datelor cu caracter personal colectate de către noi prin intermediul Site-ului și al Serviciilor și nu se aplică acestor site-uri web terțe și acestor terți furnizori de servicii.

 1. CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

Ori de câte ori colectăm sau prelucrăm datele dvs.cu caracter personal, le vom păstra de obicei, timp de un an de la ultima interacțiune cu dvs. sau în conformitate cu politica noastră privind păstrarea datelor. Vom păstra datele personale pe care ni le oferiți în legătură cu orice contract încheiat cu dvs. pentru perioada maximă de 3 ani, în funcție de perioada de prescripție. Dacă datele dvs. ne sunt utile numai pentru o perioadă scurtă de timp, este posibil să le ștergem. La finalul acestei perioade de stocare, datele dvs. vor fi fie șterse, fie anonimizate, de exemplu prin agregare cu alte date astfel încât acestea să poată fi utilizate într-un mod care nu pot fi identificate pentru analiza statistică și planificarea afacerii. Ținem sub observație perioada de timp pentru care păstrăm datele dvs. cu caracter personal.

 1. CONFIDENȚIALITATEA ȘI SECURITATEA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal personale pe care ni le furnizați și vom lua măsuri de prevenție rezonabile pentru a vă proteja datele de pierderi, utilizări incorecte sau modificări.

Am implementat politici de securitate a datelor, reguli și măsuri tehnice pentru protejarea datelor cu caracter personal astfel încât să le ținem sub controlul nostru și ferite de:

 • accesul neautorizat;
 • utilizarea sau divulgarea necorespunzătoare;
 • modificarea neautorizată; și
 • distrugerea ilegală sau pierderea accidentală.

Toți angajații noștri și toate persoanele împuternicite (adică cei care prelucrează datele dvs. cu caracter personal în numele nostru, în scopurile enumerate mai sus) care au acces și care sunt implicate în prelucrarea datelor cu caracter personal, sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor utilizatorilor Serviciilor noastre.

 1. CUM PUTEȚI AVEA ACCES LA DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL ȘI CARE SUNT DREPTURILE DVS. 

Aveți următoarele drepturi privind datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs.. Vă puteți exercita aceste drepturi fie contactând-ne folosind datele de contact menționate la Secțiunea 3 a acestei Politici de Confidențialitate, fie utilizând oricare dintre metodele arătate mai jos:

 • Dreptul dvs. de acces. 
  Dacă ne solicitați, vă vom confirma dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal, și, în caz afirmativ, vă vom oferi o copie a acestor date cu caracter personal (împreună cu alte detalii specifice). Dacă aveți nevoie de copii în plus, este posibil să percepem o taxă rezonabilă.
 • Dreptul dvs. la rectificare. 
  Dacă datele cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. sunt inexacte sau incomplete, aveți dreptul să le rectificați. În cazul în care dezvăluim datele dvs. cu caracter personal altor persoane, le vom informa despre rectificare, dacă este posibil. Dacă ne solicitați, atunci când potrivit legii puteți face acest lucru, vă vom aduce la cunoștință și care sunt persoanele cărora le-am dezvăluit datele dvs. cu caracter personal, astfel încât să le puteți contacta direct.
 • Dreptul dvs. la ștergere.
  Ne puteți solicita să ștergem sau să eliminăm datele dvs. cu caracter personal în anumite circumstanțe, cum ar fi cazul în care nu mai avem nevoie de ele sau cazul în care vă retrageți consimțământul (acolo unde este cazul). Dacă am divulgat datele dvs. cu caracter personal altor persoane, le vom informa, dacă este posibil, despre ștergerea acestora. Dacă ne solicitați, atunci când potrivit legii puteți face acest lucru, vă vom aduce la cunoștință și care sunt persoanele cărora le-am divulgat datele dvs. cu caracter personal, astfel încât să le puteți contacta direct.
 • Dreptul dvs. de a cere restricționarea prelucrării.
  Ne puteți solicita să „blocăm” sau să încetăm prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în anumite circumstanțe, cum ar fi cazul în care contestați acuratețea acelor date cu caracter personal sau cazul în care v-ați exercitat dreptul la opoziție privind la prelucrarea lor. Totuși, acest lucru nu ne va împiedica să stocăm datele dvs. cu caracter personal. Vă vom informa înainte de a ridica orice restricție. Dacă am divulgat datele dvs. cu caracter personal altor persoane, le vom informa despre restricție dacă acest lucru este posibil. Dacă ne adresați o întrebare, atunci când potrivit legii puteți face acest lucru, vă vom aduce la cunoștință și care sunt persoanele cărora le-am distribuit datele dvs. cu caracter personal, astfel încât să le puteți contacta direct.
 • Dreptul dvs. la portabilitatea datelor.
  Aveți dreptul, în anumite circumstanțe, de a obține datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat (într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat) și să le reutilizați în altă parte sau să ne cereți să le transferăm către un terț la alegerea dvs.
 • Dreptul dvs. la opoziție
  Ne puteți solicita să încetăm prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, și vom face asta dacă:
 1. ne bazăm pe interesul dvs. legitim sau al altei persoane pentru a prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care putem demonstra că există alte temeiuri legale pentru prelucrare; sau
 2. prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing direct.

Atunci când temeiul legal pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este consimțământul, opoziția dvs. la prelucrare va fi echivalentă cu retragerea consimțământului dvs. exprimat pentru acest scop. Vă rugăm să țineți cont  că este posibil să ne ia câteva zile (dar nu mai mult de 14 zile) să ne asigurăm că sistemele noastre sunt actualizate.

 • Drepturile dvs. în legătură cu procesul decizional automatizat și crearea de profiluri. 
  Aveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, în cazul în care produce efecte juridice sau vă afectează în mod semnificativ, cu excepția cazului în care această creare de profiluri este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract încheiat între noi și dvs.
 • Dreptul de vă retrage consimțământul.
  Dacă ne bazăm pe consimțământul dvs. (sau consimțământul explicit) ca bază legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment.
 • Dreptul dvs. de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. 
  Dacă aveți îngrijorări cu privire la orice aspect al practicilor noastre de confidențialitate, inclusiv modul în care gestionăm datele dvs. cu caracter personal, puteți face o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Puteți găsi mai multe detalii despre cum să faceți acest lucru pe site-ul autorității la www.dataprotection.ro sau apelând linia lor telefonică de asistență 031 805 9211.

 1. MODIFICĂRI LA ACEASTĂ POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Pentru a ne asigura că sunteți întotdeauna conștienți de modul în care folosim datele dvs. cu caracter personal, vom actualiza din când în când această Politică de Confidențialitate pentru a arăta orice modificare pe care o aducem modului în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal. De asemenea, este posibil să efectuăm modificări pentru a respecta cerințele impuse de legislația și de celelalte reglementări din materia protecției datelor cu caracter personal. Vom publica orice modificări pe site-ul nostru pentru a vă ține la curent. Cu toate acestea, vă recomandăm să consultați periodic această Politică de Confidențialitate pentru a fi informat cu privire la modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal.