adevarul poster film cinema bucuresti

„Adevărul”, premieră la cinematograful de artă „București”

Filmul „Adevărul” va fi proiectat sâmbătă, 27 februarie 2021, de la ora 18.00 la Cinematograful de artă „București”. În rolurile principale, Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Ethan Hawke, Clémentine Grenier, Manon Clavel și Mehdi Taleghani, iar regia îi aparține lui Hirokazu Koreeda.

„Adevărul” spune povestea unei dive ce are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică. Atunci când Fabienne (Catherine Deneuve) își publică memoriile, Lumir (Juliette Binoche) se întoarce de la New York la Paris împreună cu soţul (Ethan Hawke) şi copilul său. Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață.

Filmul are premiera în România pe 26 februarie, chiar înainte cu o zi de a fi difuzat la Cinematograful “București” din Pitești.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *