Cazul lui Richard Jewell

Cazul lui Richard Jewell, o dramă regizată de Clint Eastwood

Filmul „Cazul lui Richard Jewell” va fi proiectat sâmbătă, 30 ianuarie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București”. În rolurile principale Olivia Wilde, Sam Rockwell, Paul Walter Hauser, Jon Hamm și Kathy Bates. Regia îi aparține lui Clint Eastwood.

Acțiunea în cadrul filmului „Cazul lui Richard Jewell” prezintă atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigura paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate. Explozia a avut totuși loc, însă acest lucru s-a petrecut pe fondul retragerii spectatorilor de pe stadion, fiind evitată astfel o tragedie și mai mare. Cu toate acestea, viața lui Jewell a fost dată peste cap. În urma plasării sale pe lista de suspecți a FBI-ului, cele mai mici detalii ale vieții sale au fost investigate, iar mass-media i-au urmărit fiecare mișcare mai multe luni și l-au tratat drept principal suspect al atentatului.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *