poster 5 minute

Filmul românesc „5 Minute”, difuzat pe 24 ianuarie 2021

Filmul românesc „5 Minute” va fi difuzat duminică, 24 ianuarie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful „București” . Regia îi aparține lui Dan Chișu, în rolurile principale jucând printre alții Mihai Călin, Diana Cavallioti, Elvira Deatcu și Adrian Titieni.

Într-un cinematograf din București rulează un film controversat, despre un cuplu format din două femei. La scurt timp după începerea filmului, câțiva spectatori s-au ridicat și s-au opus vehement comunității LGBT prezente în sală. Presa a acuzat Jandarmeria că nu a intervenit pentru a pune capăt conflictului, în urma căruia un tânăr este rănit și ajunge la spital. Filmul se concentrează pe povestea omului care a condus echipa de jandarmi (Nicu Holban) în acțiunea de la cinematograf, printr-o investigație făcută de Liliana Calomfir, o tânără jurnalistă cunoscută pentru reportajele ei neobișnuit de îndrăznețe.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

După film, va avea loc o sesiune Q&A, actorii Mihai Călin și Diana Cavallioti răspunzând întrebărilor publicului piteștean. Via skype, din Franța, va interveni și regizorul Dan Chișu.
Reamintim că, pe durata filmului, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *