afisul lor

Documentarul istoric „Războiul Regelui” ajunge la Pitești

București, 4 februarie 2020 – În cadrul Turneului Național al celor două filme documentare „Maria – Inima României” și „Războiul Regelui”, producătorul executiv John M. Florescu alături de postul de televiziune HISTORY invită publicul din Pitești la proiecția eveniment „Războiul Regelui” pe data de 9 februarie, duminică, ora 18.00, la Centrul Multifuncțional – Cinema „București”.

„Războiul Regelui”este ultima din marile povești nespuse ale celui de-al Doilea Război Mondial, dezvaluită de ultimul șef de stat din acele vremuri, rămas în viață – Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Filmul a avut premieră în 2016 la Pro TV și a fost difuzat în 42 de țări, inclusiv pe canalele HISTORY și HISTORY2. Vizionarea este gratuită publicului iar accesul în sală se face pe baza locurilor rezervate pe https://www.facebook.com/MariaInimaRomaniei/ sau https://eventbook.ro/film/bilete-razboiul-regelui-pitesti

John Florescu, producator executiv, și Dan Draghicescu, producator asociat, vin la Pitești pentru a prezenta publicului documentarul și pentru a oferi ocazia unei sesiuni de întrebări și răspunsuri tuturor celor interesați de informații din culisele acestei producții. Evenimentul este realizat cu suportul Primăriei Municipiului Pitești și a Centrului Multifuncțional – Cinema „București”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *